8 нояб. 2008 г., 21:10

Циганско лято 

  Поэзия » Любовная
508 0 1
Седим на парапета и люлеем крака
и косите лъчи в очите ти
ми се подиграват
ти не помниш какво беше лятото
аз не мога да ти кажа
не помня как

седим и слушаме
пулса на това циганско лято
и се молим на Господ
ако умрем, да е от любов

© Савина Велкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??