8.11.2008 г., 21:10 ч.

Циганско лято 

  Поезия » Любовна
510 0 1
Седим на парапета и люлеем крака
и косите лъчи в очите ти
ми се подиграват
ти не помниш какво беше лятото
аз не мога да ти кажа
не помня как

седим и слушаме
пулса на това циганско лято
и се молим на Господ
ако умрем, да е от любов

© Савина Велкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??