Nov 8, 2008, 9:10 PM

Циганско лято 

  Poetry » Love
509 0 1
Седим на парапета и люлеем крака
и косите лъчи в очите ти
ми се подиграват
ти не помниш какво беше лятото
аз не мога да ти кажа
не помня как

седим и слушаме
пулса на това циганско лято
и се молим на Господ
ако умрем, да е от любов

© Савина Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??