/ провокирано от ALISA /
Последен идва цветарят...
Цветарят винаги идва последен.
Цветята му, те изгарят,
а пък очите му - ледени...
Красота в панделки обкована.
Празници... През сълзи се смеем...
Отразена в целофана закана:
- Животе, ще те живеем!
© Красимир Дяков Todos los derechos reservados