28 nov 2009, 22:35

Цветове 

  Poesía » Otra
643 0 3

Щом срещнах те, аз знаех,
че теб съм чакал до сега.
В теб видях всичко,
що съм търсил,
но не откривах, за беда.
От теб разбрах
как богатство
в бедността си да открия,
как дори в тъгата си
да съм щастлив.
Научи ме, че в капка дъжд
има достатъчно магия
да направи деня ми розов,
когато бил е сив.
Показа ми света по-цветен,
отколкото за мене някога е бил.
А аз лакомо и ненаситно
исках повече с всеки следващ ден
и ти, с риск да избледнееш,
даваше цветовете си на мен.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??