20 dic 2009, 17:37

Цяла нощ пяха капчуците... 

  Poesía » Formas orientales
763 0 17

Цяла нощ пяха

капчуците отвън.

Стих им подарих.

Към синеокото море

пътува песента ни.

© Веселка Пенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??