ЦЯЛО
Ще те събирам
клетка по клетка,
миг по миг,
стъпка по стъпка
дума по дума,
сълза по сълза…
Докато напълня
земята и небето си
с тебе.
Тогава ще тръгна,
тогава ще полетя,
за да те изваям от всичко -
миг по вечност,
поглед по дума,
сълза по усмивка,
прегръдка по обич,
но...
Едва ли ще ми стигне цял живот,
ще ми трябват няколко,
додето те позная в пълнота.
И още толкова по толкова,
додето ме познаеш ти,
за да се преживеем.
© Албена Стефанова Todos los derechos reservados