Да изгубиш времето
е като длан без линии.
Като ноти без петолиние.
А аз съм се свила под листата
и ухая на есен.
Тънки нишки на бродерия
по крехкото сърце
изписват желанията,
молейки се някой да ги прочете...
© Натали Todos los derechos reservados
и ухая на есен."
Ухаеш, мила. И стиха ти ухае.