Да можех само,
взела бих на всички страховете,
във миди бих ги сложила
и хвърлила в морето!
Да можех само,
бих заключила тъгите във скалата
и посадила бих над тях
семената на дъгата!
Да можех само,
сбрала бих сЪлзите във шепи
и съживила бих със тях
каменното цвете!
Да можех само,
бих откраднала за всекиго по слънце
и бих ви ги дарила
с от обичта ми по зрънце!
Да можех само...
© Дора Павлова Todos los derechos reservados