25.05.2008 г., 1:43 ч.

Да можех само... 

  Поезия
636 0 15

 

Да можех само,
взела бих на всички страховете,
във миди бих ги сложила
и хвърлила в морето!

 

Да можех само,
бих заключила тъгите във скалата
и посадила бих над тях
семената на дъгата!

 

Да можех само,
сбрала бих сЪлзите във шепи
и съживила бих със тях
каменното цвете!

 

Да можех само,
бих откраднала за всекиго по слънце
и бих ви ги дарила
с от обичта ми по зрънце!

 

Да можех само...

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??