...Да почувствам...
Да почувствам...
Да почувствам, че ръцете ти са моите милувки,
че сънят ти е моята мечта, реалност,
че погледът ти едновременно е моята смърт и живот,
че името ти е моето вдъхновение,
изричането му - мелодия, галенето му - песен,
че прегръдките ти са моето убежище, целувките - дом,
че сърцето ми и твоето са едно,
че душата ти е моята любов и светлина...
Да почувствам, че си тук, където и когато и да е,
каквото и да се случва и след края на света...,
да почувствам, че ме обичаш в думите и делата си,
да почувствам, че живея, за да те обичам,
за да оставим двамата следа
и да споделим това обичане...!
© Лили Вълчева Todos los derechos reservados