Да поговориме тогава за жени!
Да, вярно - има доста по-красиви...
... Но твоят поглед в моя се топи
и дните ти със мене са щастливи...
Не те ревнувам! Просто ревността
не е в приоритета на сърцето.
(Отдавна съм ти дала любовта,
каквато няма нийде под небето...)
Така че... по-добре ми разкажи
за тази, дето тайно де жадува,
наместо да ме храниш със лъжи,
че някак си "приятелски " ревнува...
(Приятелството ревност не търпи,
тъй че търси по-истинска причина.)
Каквото и пред тебе да твърди,
тя иска - като мене - да те има...
И може би за кратък миг и ти
от устните й искал си да пиеш.
Недей да пълниш мислите с лъжи
и моля те, недей от мен да криеш...
Аз зная, че нормално е това,
понякога очи да впиваш в друга,
но зная също, че за мен е любовта
и точно мен избрал си за съпрута...
И че сърцето ти за моето тупти,
(макар да има други, по-красиви)
и зная, че със мен са твойте дни,
и пълни са, наистина щастливи...
Така че... нека поговорим за жени...
© Магдалена Василева Todos los derechos reservados