Какво видях във тоз живот?
Не знам… достойно ли живях?
Какво за себе си направих,
какво за другите успях?
Когато стигна на финала
за себе си какво ще кажа-
обичах, страдах и мечтах.
И… грехове си имам даже.
А има ли безгрешни хора?
Нали така сме сътворени ние
да обичаме и да грешим,
а опрощение дали ще има?
Видях,
че много грешки съм допуснала.
Видях
и колко хубави неща съм сътворила.
И колко пъти тъй ме е боляло,
и колко мелници съм победила.
А дори… не съм се натанцувала!
Така ще продължавам да живея.
Надявам се, далеко е финала.
Дано се натанцувам да успея…
За партньор - Живота съм избрала!!!
© Todos los derechos reservados