13 jun 2013, 17:28  

Да се потърся 

  Poesía
695 0 0

Разкъсвам пак с кинжал платното,                                                                                                    разтварям облаците във мечти,                                                                                                          прегръщам образа, контура и влакното,                                                                                          прегръщам края на душата със очи.                                                                                                                                                                                                                                                                            Обръщам рамката, но не откривам                                                                                                   останали от мен лица преди -                                                                                                            и  пак със четката прикривам,                                                                                                             и пак изсъхват нейните следи.  

 

Оставих спомена за себе си застинал,

но тайничко лицата приюти,

за тях небето беше знак без смисъл -

за тях от рамката  живота продължи.                                                                            

© Ивайло Цвятков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??