В съня си те рисувам - да те имам,
с изгрева за мен да се родиш,
плътска и реална да те видя,
в мен да се събудиш. В стих,
в трепет, и желание, и жажда,
за любов, безизказна любов,
в дланите си те усещам как се раждаш,
и с копнеж поливам те. Дано
утре тебе да пресрещна,
да се спъна в твойте колена,
да се вмъкнеш във сърцето ми - гореща,
носейки ми огън - любовта.
© Деян Димитров Todos los derechos reservados