12.07.2008 г., 12:47 ч.

Да се препъна 

  Поезия
721 0 15
   

        В съня си те рисувам - да те имам,

        с изгрева за мен да се родиш,

        плътска и реална да те видя,

        в мен да се събудиш. В стих,

        в трепет, и желание, и жажда,

        за любов, безизказна любов,

        в дланите си те усещам как се раждаш,

        и с копнеж поливам те. Дано

        утре тебе да пресрещна,

        да се спъна в твойте колена,

        да се вмъкнеш във сърцето ми - гореща,

        носейки ми огън - любовта.

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??