2 abr 2022, 13:24

Да си човек 

  Poesía » Filosófica, Otra
246 0 4

Небето с облаци е пак небе

и бодливи розите ухаят,

човек да си е много по-добре, 

отколкото да си змията в рая.

 

С вълните си морето те зове, 

високи върхове те викат дръзко, 

усмивката на твоето дете

сивотата делнична разпръсква. 

 

И колкото и трудно да ти е,

остави на Любовта да води.

На старостта когато се опреш, 

ще знаеш истината за живота.

© Nina Sarieva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??