2.04.2022 г., 13:24 ч.

Да си човек 

  Поезия » Философска, Друга
249 0 4

Небето с облаци е пак небе

и бодливи розите ухаят,

човек да си е много по-добре, 

отколкото да си змията в рая.

 

С вълните си морето те зове, 

високи върхове те викат дръзко, 

усмивката на твоето дете

сивотата делнична разпръсква. 

 

И колкото и трудно да ти е,

остави на Любовта да води.

На старостта когато се опреш, 

ще знаеш истината за живота.

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??