17 may 2008, 10:08

Да, случва се 

  Poesía
864 0 13
Да, случва се така -
порастваме, преди да станем Пепеляшки,
преди да прекроим света
със боздугана си юнашки.
Но някъде, там някъде във нас,
порасналите се ослушват още,
кога ще се смрачи,
кога ще дойде час
да заживеем истински
в мечтите си среднощем.

© Румена Румена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??