17 мая 2008 г., 10:08

Да, случва се 

  Поэзия
855 0 13
Да, случва се така -
порастваме, преди да станем Пепеляшки,
преди да прекроим света
със боздугана си юнашки.
Но някъде, там някъде във нас,
порасналите се ослушват още,
кога ще се смрачи,
кога ще дойде час
да заживеем истински
в мечтите си среднощем.

© Румена Румена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??