May 17, 2008, 10:08 AM

Да, случва се 

  Poetry
759 0 13
Да, случва се така -
порастваме, преди да станем Пепеляшки,
преди да прекроим света
със боздугана си юнашки.
Но някъде, там някъде във нас,
порасналите се ослушват още,
кога ще се смрачи,
кога ще дойде час
да заживеем истински
в мечтите си среднощем.

© Румена Румена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??