16 sept 2016, 22:31

Да вървим у дома 

  Poesía » De amor
376 1 5

Да вървим у дома

 

Като малко дете, но не по принуда,

научИ се отново да ходиш.

Крайно време е, като пеперуда,

от цвят на цвят, да престанеш да бродиш.

 

Нека този път аз ти помогна.

Протегни се, хвани ми ръката.

С тебе, болката ти ще превъзмогна.

Изправи се. Раздвижи си краката.

 

Облегни се. Аз няма да те подхлъзна.

Да се махаме. Тук е усойно.

И ръката ми няма да се изплъзне.

Да вървим! У дома е спокойно.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??