Да знаеш кого да попиташ,
защото животът е кратък!
Да знаеш кого да отминеш,
защото засяда горчивият залък!
Да знаеш кога да заплачеш,
защото надежда се губи!
Да знаеш, че само приятел,
ще бъде в бедите до тебе!
Да знаеш!...
© Дияна Todos los derechos reservados