3 февр. 2017 г., 08:53  

Да знаеш! 

  Поэзия
884 1 2

Да знаеш кого да попиташ,

защото животът е  кратък!

Да знаеш кого да отминеш,

защото засяда горчивият залък!

Да знаеш кога да заплачеш,

защото надежда се губи!

Да знаеш, че само приятел,

ще бъде в бедите до тебе!

Да знаеш!...

© Дияна Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Кюлче Приятелство »

40 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??