Feb 3, 2017, 8:53 AM  

Да знаеш! 

  Poetry
895 1 2

Да знаеш кого да попиташ,

защото животът е  кратък!

Да знаеш кого да отминеш,

защото засяда горчивият залък!

Да знаеш кога да заплачеш,

защото надежда се губи!

Да знаеш, че само приятел,

ще бъде в бедите до тебе!

Да знаеш!...

© Дияна All rights reserved.

The work is a contestant:

Кюлче Приятелство »

40 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??