3.02.2017 г., 8:53 ч.  

Да знаеш! 

  Поезия
883 1 2

Да знаеш кого да попиташ,

защото животът е  кратък!

Да знаеш кого да отминеш,

защото засяда горчивият залък!

Да знаеш кога да заплачеш,

защото надежда се губи!

Да знаеш, че само приятел,

ще бъде в бедите до тебе!

Да знаеш!...

© Дияна Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

40 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??