3 sept 2014, 23:47

*** 

  Poesía
1129 0 35

Аз съм камъчето в твоята обувка,
зрънце пясък в твоето око,
не прощавам юдинска целувка,
каквото е било - било.

Аз съм твоя вярна сянка в дните сиви,
а без слънце няма сянка, знам,
мислиш: Слава Богу, вече си отива!
Но аз съм аз и аз съм там.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??