Sep 3, 2014, 11:47 PM

*** 

  Poetry
1135 0 35

Аз съм камъчето в твоята обувка,
зрънце пясък в твоето око,
не прощавам юдинска целувка,
каквото е било - било.

Аз съм твоя вярна сянка в дните сиви,
а без слънце няма сянка, знам,
мислиш: Слава Богу, вече си отива!
Но аз съм аз и аз съм там.

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??