8 oct 2008, 22:32

Дали 

  Poesía » Del paisaje
706 0 3

Дали

 

Когато дъждът вали

аз вечно се питам дали

 

и дали ще узная защо

обичам да правя добро

 

защото доброто е вечното зло

видяно от лошо око

 

а когато очите станат добри

дъждът ще спре да вали

 

 

© Алисън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??