Oct 8, 2008, 10:32 PM

Дали 

  Poetry » Landscape
707 0 3

Дали

 

Когато дъждът вали

аз вечно се питам дали

 

и дали ще узная защо

обичам да правя добро

 

защото доброто е вечното зло

видяно от лошо око

 

а когато очите станат добри

дъждът ще спре да вали

 

 

© Алисън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??