8.10.2008 г., 22:32 ч.

Дали 

  Поезия » Пейзажна
699 0 3

Дали

 

Когато дъждът вали

аз вечно се питам дали

 

и дали ще узная защо

обичам да правя добро

 

защото доброто е вечното зло

видяно от лошо око

 

а когато очите станат добри

дъждът ще спре да вали

 

 

© Алисън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??