8 окт. 2008 г., 22:32

Дали 

  Поэзия » Пейзажная
704 0 3

Дали

 

Когато дъждът вали

аз вечно се питам дали

 

и дали ще узная защо

обичам да правя добро

 

защото доброто е вечното зло

видяно от лошо око

 

а когато очите станат добри

дъждът ще спре да вали

 

 

© Алисън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??