28 oct 2010, 19:14

Дали 

  Poesía
504 0 0

Дали тя мисли за мен така, както аз за нея,

дали тя сънува мен така, както аз нея?

Дали ме желае, както аз нея,

дали ме обича така, както аз нея?

 

 

© Емил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??