28.10.2010 г., 19:14 ч.

Дали 

  Поезия
513 0 0

Дали тя мисли за мен така, както аз за нея,

дали тя сънува мен така, както аз нея?

Дали ме желае, както аз нея,

дали ме обича така, както аз нея?

 

 

© Емил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??