28 окт. 2010 г., 19:14

Дали 

  Поэзия
503 0 0

Дали тя мисли за мен така, както аз за нея,

дали тя сънува мен така, както аз нея?

Дали ме желае, както аз нея,

дали ме обича така, както аз нея?

 

 

© Емил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??