Oct 28, 2010, 7:14 PM

Дали 

  Poetry
505 0 0

Дали тя мисли за мен така, както аз за нея,

дали тя сънува мен така, както аз нея?

Дали ме желае, както аз нея,

дали ме обича така, както аз нея?

 

 

© Емил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??