26 sept 2007, 14:31

Дали? 

  Poesía
660 0 12


Сънуваш ли ме още?
Усещаш ли устните ми
нощем
как те парят и изпиват...
Чувстваш ли
ръцете ми,
които те влудяват
и как по тебe
миглите ми пърхат
и пътечки от желания оставят?

А името ти
като шепна,
чуваш ли...




© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??