Сънуваш ли ме още?
Усещаш ли устните ми
нощем
как те парят и изпиват...
Чувстваш ли
ръцете ми,
които те влудяват
и как по тебe
миглите ми пърхат
и пътечки от желания оставят?
А името ти
като шепна,
чуваш ли...
© Ласка Александрова All rights reserved.