26.09.2007 г., 14:31 ч.

Дали? 

  Поезия
659 0 12


Сънуваш ли ме още?
Усещаш ли устните ми
нощем
как те парят и изпиват...
Чувстваш ли
ръцете ми,
които те влудяват
и как по тебe
миглите ми пърхат
и пътечки от желания оставят?

А името ти
като шепна,
чуваш ли...




© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??