18 dic 2006, 23:44

ДАЛИ Е ТОВА..? 

  Poesía
514 0 5

От тичане се разраниха нозете ми,
да бягам след абсурдни копнежи.
Да обича умори се вече сърцето ми,
само едничка самотата е в него.


Ще отрежа мечтите си - бели крила,
а вместо тях ще нося черна носия.
Не искам химери и влюбени тежки слова,
не искам страст, огън, нито магия!


Ще превърна в храм душата си бяла,
единствено нея успях да спася.
Без крилата си аз пак ще съм цяла,
но дали това е животът? Дали е това?...

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??