13 abr 2018, 8:55

Дар 

  Poesía » Otra
570 10 19

Небе в очите ми… Вали.

Не искам никого да мокри,

да разболее, да го заболи…

Усмихвам се – дано се стопли.

 

Наоколо – вселенски шум –

бъбрива е житейската минута.

Прегръщам я, с едно на ум –

ловец съм аз, а тя – кошута.

 

Долавам как кипи в кръвта

желанието да съм сред гората.

Щастлива да е – нека си върви

със своята любов към свободата.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??