16 may 2010, 14:08

* * * 

  Poesía
486 0 3

Тихо, преди да сменя

своята музика с чужда,

аз ще измисля пасаж,

който сълзи ще събужда.

В кратък момент ще звучи 

нещо, за мен непознато,

да, но тогава, кажи,

защо ми напомня за някой.

И за кого, и дали?

И за какво и до колко?

Някак фатално боли.

И нереално ме стопля.

Тихо, без шум, без следа.

Сякаш на пръсти от злато.

С фина походка сега

тази сълза я изпратих.



© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??