27 may 2023, 9:06

Денят заблестя 

  Poesía » Otra
138 0 3

Пролетни нощи - тихи и нежни.
Дървото до късно  с листенца шуми.
Вятър гали ги  с ласки горещи,
а после развихря се в танц до зори.

 

Утихнал среща утрото синьо.
Тревата свежа се къпе в роса,
а нощта тя отдавна замина
и слънчев, и светъл денят заблестя.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??