27.05.2023 г., 9:06 ч.

Денят заблестя 

  Поезия » Друга
137 0 3

Пролетни нощи - тихи и нежни.
Дървото до късно  с листенца шуми.
Вятър гали ги  с ласки горещи,
а после развихря се в танц до зори.

 

Утихнал среща утрото синьо.
Тревата свежа се къпе в роса,
а нощта тя отдавна замина
и слънчев, и светъл денят заблестя.

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??