Нашите истории се чуват сега. Сега е нашето време!
Ние днес покоряваме света и сякаш никой, нищо не може да ни вземе.
Гласовете ни кънтят свободно, бягаме и стигаме безкрая.
С воля побеждаваме страха, а мечтите ни докосват Рая.
Смелостта ни ни отива, тя е нашия верен другар.
Всичко може да загива, но не и нашия неугасващ жар.
Тук се смяхме и мечтахме. За пръв път се осмелихме да живеем.
Протегнали ръце нагоре, си казахме: „Нека да дивеем!“
Светът сега е наш, наши са и звездите.
Виж! Те греят само за нас. Там са и мечтите.
Нека вали, нека всички ни се смеят. Та ние сме деца, свободни си живеем.
Хващаш ми ръката и ставаш мой верен другар.
Така е и днес играта – неспирна, дори с пепел и кал.
Тези истински усмивки, тези истински сърца…
Нека сме свободни, Боже – та ние сме деца!
И други след нас ще дойдат. Тогава техния глас ще кънти.
Друг ще гледа към звездите, други ще са техните мечти.
И те ще дишат свободно, ще дерзаят с жар.
Светът ще поведат достойно, отново ще запалят плам.
А ние ще сме на високо. И ще сме вече станали звезди.
Ще им махаме чаровно, слушайки техните мечти.
Тичайте безспирно млади хора. Ваш е днес светът!
Летете без умора, следвайте своя собствен път.
И ако някой, някога се сети, кой ли тука е живял? Знайте!
Много мечти са взети, много някой се e смял.
Щастие не се купува, то е вътре в нас.
И докато този свят светува, знайте- ние вярваме във Вас!
Сега идва вашето време и днес смело разпервате крила.
Никой, нищо няма да ви вземе – сега ВИЕ сте деца!
© Нели Стефанова Todos los derechos reservados