25 feb 2011, 10:47

Девет наръча болка 

  Poesía » Filosófica
837 0 13

Девет наръча болка

                                      

Сляпа болка вилнее в мъглата:

девет наръча в длани държа.

Бродя сам – ненадмогнал скръбта –

и  изпивам на екс тишината.

 

Днес ме срути, бездънна, тъгата.

Поглед свеждам молитвен в нощта.

И мълча, не намирам слова...

Бездиханна луната заплака.

 

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??