Девет наръча болка
Сляпа болка вилнее в мъглата:
девет наръча в длани държа.
Бродя сам – ненадмогнал скръбта –
и изпивам на екс тишината.
Днес ме срути, бездънна, тъгата.
Поглед свеждам молитвен в нощта.
И мълча, не намирам слова...
Бездиханна луната заплака.
© Плами All rights reserved.
Усетих...