Стоя на камъка,
броя вълните
и чакам моята,
деветата вълна,
и тя пристига,
разпенила следите,
мощна и красива,
родена от бездна.
Вторачена във мен,
със пръски ме облива,
докосва ме със нежност,
ласки на жена,
а после връща се назад,
във недра се скрива,
един самотник, камъкът,
и деветата вълна.
Август,2018г
Варна, Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados