1 abr 2019, 0:20

Деволюция 

  Poesía » De amor, Epigramas
672 0 1

Когато вече мастилото

безумно течащо във мене

запуши всяка артерия

наскоро едва отпушвана -

 

потичат рисунки пещерни

без съзнание, без спомен, по навик

на жълти кръгове някакви

без пастели, без листове, по стените.

 

© Аделина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??