1 апр. 2019 г., 00:20

Деволюция 

  Поэзия » Любовная, Эпиграммы
792 0 1

Когато вече мастилото

безумно течащо във мене

запуши всяка артерия

наскоро едва отпушвана -

 

потичат рисунки пещерни

без съзнание, без спомен, по навик

на жълти кръгове някакви

без пастели, без листове, по стените.

 

© Аделина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??